Onze folies

Zonwerende folie woningen

Woningen kunnen voorzien worden van raamfolie om de warmte tegen te gaan. Wij leveren dan ook verschillende kwaliteit folies, sommige leveren zelfs een warmtewering van 86 procent op!

Zonwerende folie serre

Mensen laten hun serre van glas als zowel Polycarbonaat steeds vaker voorzien van warmte werende raamfolie. Dit komt omdat hier goede resultaten mee behaald worden om de warmte te blokkeren.

Auto tinten

Laat je autoramen tinten door de grootste specialist van Zeeland en zorg voor het beste resultaat! Informeer naar de mogelijikheden en vraag een offerte aan!

Zonwerende folie lichtstraten

Raamfolie voor op lichtstraten hebben zonwerende- en warmte reflecterende eigenschappen. Zo verbeteren ze het werkklimaat en dragen ze bij aan een opvallende besparing op energiekosten.

Zonwerende folie gebouwen

Doordat het klimaat veranderd, worden zowel de zomers als de winters steeds zonniger. Dit zorgt er dan ook voor, dat het te warm wordt in de werkomgeving. Wat resulteert in minder functioneren van werkend personeel.

Energiebesparende folie

Zowel de warmte binnenhouden in de koude wintermaanden en de warmte van buiten in de zomermaanden blokkeren. Dat doet onze speciale low-energy glasfolie.

Staat uw folie hier niet boven?

Bekijk hier al onze soorten die folie die wij leveren en monteren bij u thuis of op uw bedrijf.

Waarom Folieman?

Meer dan
18 jaar
ervaring

Gratis
advies &
glas-analyse

Gecertificeerde & gekwalificeerde monteurs

Tot 16 jaar schriftelijke fabrieksgarantie

Als uw foliespecialist weten wij precies wat er mogelijk is met betrekking tot alle typen zonwerende raamfolies, maar ook alle overige folies, zoals decoratieve folie, isolerende folie, en inbraak vertragende folie.

 Doordat wij over veel kennis beschikken van de bestaande types glas en folies soorten, kunnen onze adviseurs u een juist advies op maat geven. Hier onderscheiden wij ons dan ook van de overige partijen. U wilt ten slotte een eerlijk voorstel en goed resultaat hebben.

Uw raamfolie zal door onze gecertificeerde monteurs vakkundig geplaatst worden, waarop u van ons schriftelijke fabrieksgarantie op uw glasfolie krijgt.

Doordat wij officiële Saint Gobain, Solargard Premium Partner zijn en ruim 18 jaar ervaring hebben. Mag u dan ook van ons verwachten dat wij uitsluitend met NEN410 gecertificeerde raamfolies werken, zodat u gegarandeerd bent van de topkwaliteit.

Wij zeggen altijd, je moet doen waar je goed in bent! En dat is bij ons raamfolie!

Heeft u interesse in één van onze folies?

vraag dan een offerte aan bij ons

Onze klanten

Raamfolie

Raamfolie, ook wel bekend in de volksmond als plakfolie, is een dunne laag materiaal, meestal gemaakt van polyester of vinyl, die op het glas van ramen wordt aangebracht om diverse functionele en esthetische voordelen te bieden. Het wordt gebruikt in zowel residentiële als commerciële instellingen en is ontworpen voor specifieke doeleinden. Een belangrijk kenmerk van raamfolie is dat het niet alleen op standaardglas kan worden aangebracht, maar ook geschikt is voor hoogrendementsglas zoals HR++ en HR+++ glas. Dit maakt het een veelzijdige oplossing voor energiebeheer en UV-bescherming in moderne gebouwen.

Raamfolie kan zowel binnen als buiten worden toegepast, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. Het kan op maat gemaakt worden om precies te passen op verschillende groottes en vormen van glasoppervlakken, waardoor het een ideale keuze is voor iedereen die zoekt naar een op maat gemaakte oplossing voor privacy, veiligheid, zonwering of decoratie.

Zonwerende raamfolie woningen

Zonwerende folie voor woningen biedt diverse voordelen zoals het verlagen van de binnentemperatuur, het blokkeren van UV-stralen, en het verminderen van zonneschittering. Dit leidt tot minder energieverbruik, betere bescherming van interieur tegen verkleuring, verhoogde privacy, en verlengde duurzaamheid van interieurelementen. Daarnaast kan het ook de veiligheid van ramen verhogen door te voorkomen dat glas verspreidt bij breuk.

Zonwerende raamfolie Gebrouwen/bedrijven

Zonwerende raamfolie biedt bedrijven een effectieve manier om warmte en UV-straling te reduceren, wat leidt tot een comfortabeler binnenklimaat en lagere energiekosten. Deze folie beschermt ook het interieur tegen verkleuring door zonlicht. Door de schittering op de werkplek te verminderen, verbetert het de zichtbaarheid van computerschermen, wat de productiviteit bevordert. Zonwerende folie is aanpasbaar aan diverse raamformaten en kan zowel op moderne HR++ en HR+++ glazen als op bestaande ramen worden aangebracht, waardoor het een flexibele en nuttige toevoeging is voor het kantoor van een bedrijf.

Zonwerende raamfolie serre

Zonwerende folie is een uitstekende keuze voor een serre of veranda, omdat het effectief overmatige warmte en UV-straling blokkeert, waardoor deze ruimte comfortabel blijft, ook op zonnige dagen. Het verlaagt de binnentemperatuur en beschermt het interieur tegen zonneschade, zoals verkleuring van meubels en vloeren. Dit vermindert ook de energiekosten door de verminderde behoefte aan airconditioning. Zonwerende folie kan gemakkelijk op maat gemaakt en aangebracht worden, wat het een praktische oplossing maakt om het hele jaar door van een serre of veranda te genieten.

Isolerende raamfolie

Isolerende raamfolie is een efficiënte manier om de warmte binnen te houden, vooral tijdens de koudere maanden. Deze folie verbetert het isolatievermogen van bestaande ramen, wat resulteert in een warmer binnenklimaat en lagere verwarmingskosten. Het aanbrengen van deze folie op ramen tegen kou is een kosteneffectieve optie voor energiebesparing. Bekend als kouwerende folie, biedt het een praktische oplossing om de energie-efficiëntie van een gebouw te verhogen zonder de noodzaak voor complete raamvervangingen. Deze folie op raam tegen kou helpt ook om tocht en koude luchtstromen effectief te blokkeren.

Interieur folie

Interieurfolie is een veelzijdig materiaal dat uitstekend geschikt is voor het verbeteren en vernieuwen van oppervlakken in huis, waaronder de keuken. Deze folie wordt vaak gebruikt om keukenkastjes en andere interieurelementen een frisse uitstraling te geven zonder de noodzaak voor een complete renovatie. Het biedt een snelle en betaalbare manier om het interieur te moderniseren. Bekend als interieur folies, kan het ook worden toegepast op muren, meubels en zelfs huishoudelijke apparaten, waardoor een nieuwe stijl wordt gecreëerd met minimale inspanning.

Privacy folie

Privacy folie, vaak toegepast op ramen, biedt een uitstekende manier om zicht van buiten naar binnen te blokkeren zonder significant lichtverlies. Deze folie is ideaal voor ruimtes die behoefte hebben aan meer privacy, zoals badkamers of kantoren aan straatkanten. Het is beschikbaar in verschillende afwerkingen, zoals mat of met patronen, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de esthetiek van het interieur. Privacy folie is een eenvoudige en kosteneffectieve oplossing om persoonlijke of gevoelige ruimtes te beschermen tegen ongewenste inkijk.